Národní identita v mezinárodních vztazích: Mezi konstruktivismem a poststrukturalismem - Kolmaš, Michal
Identita vo výskume medzinárodných vzťahov. Konštruktivizmus a obrat ku kultúre. Postštrukturalizmus - diskurz a vymedzenie. Pragmatická syntéza konštruktivizmu a postštrukturalizmu. Interpretácia národnej identity teoretickými školami medzinárodných vzťahov. Zmena národnej identity.