Research of the Nature of Leadership Activities - Jankurová, Andrea
Skutočný vodca nie je charakterizovaný len svojimi osobnostnými vlastnosťami a ich postavením, ale hlavne ich vedomosťami, zručnosťami, štýlom vedenia a náplňou práce a výsledkami riadenej spoločnosti. Pri hľadaní nových lídrov je rozhodujúce, ako tieto prvky dokážu byť využité pri praktickom riadení spoločnosti.