E-business and its application in conditions of Slovak market - Pollák, František, 1985-
Definíca pojmov e-business a e-commerce a vzťah medzi nimi. Vybrané druhy modelov e-businessu - B2C. Možnosti efektívneho využitia informačných a komunikačných technológií v podnikaní (e-business) malých a stredných podnikov na Slovensku.