Nástroje sociálnych médií v onlinovej žurnalistike - Kubíková, Katarína
Sociálna komunikácia v kontexte masovej komunikácie. Dôležitá úloha, ktorú zohráva sociálna sieť v kontexte onlinovej žurnalistiky. Reklama na sociálnej sieti Facebook. Monitoring sociálnych sietí prostredníctvom nástrojov. Potenciál sociálnych médií.