Mládežnícke periodiká na zozname ohrozených druhov - Moravčíková, Mária
"Vymieranie" mládežníckych časopisov – trend 21. storočia. Charakteristika súčasných mládežníckych periodík. Pomôže situácii internet? Prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu, realizovaného na vzorke 233 respondentov vo veku 15 až 20 rokov.