Výkladové sdělení Evropské komise o označování původu zboží z Izraelem okupovaných území: analýza příčin a významu pro preferenční obchodní dohody - Bokša, Michal
Izrael v rámci vonkajších vzťahov Európskej únie. Hlavní obchodní partneri Izraela. Genéza a podstata Európsko-izraelského problému. Snahy o eho riešenie.