Je marketingová komunikácia slovenských krajov s verejnosťou postačujúca? - Rajčák, Milan
Marketing a komunikácia regiónov. Percepcia činnosti samosprávnych krajov obyvateľmi Slovenska. Manažment samosprávnych regiónov, v snahe o udržanie konkurencieschopnosti na "trhu regiónov" si vyžaduje marketingové správanie a komunikáciu približujúcu sa marketingovej komunikácii podnikateľských subjektov. Je tu však aj jeden dôležitý a spekt, ktorý by nemal regionálny manažment a komunálni politici podceňovať. Prvoradou úlohou samosprávnych regiónov je poskytovať verejné služby a aktívne a transparentne komunikovať s verejnosťou o svojich aktivitách a kompetenciách. Výsledky dotazníkového prieskumu.