Charakteristika, postavenie a obsahové vymedzenie účtovnej politiky v účtovníctve podnikateľov ako významnej súčasti bilančnej politiky účtovnej jednotky - Podmanická, Martina, 1977-
Účtovná politika konkrétneho podniku - teória.