Comparison of Estimated VAT Gap in the Slovak Republic - Mihóková, Lucia
Odhadovanie daňových únikov prostredníctvom identifikácie medzery v dani z pridanej hodnoty v Slovenskej republike v rokoch 2007 - 2011. Použitie kvantitatívnych prístupov. Porovnanie so zahraničnými výskumami.