Povinnosti zamestnávateľa pri organizačných zmenách - Matlovičová, Iveta
Organizačné zmeny zamestnávateľa, povinnosti zamestnávateľa pri nich. Zánik zamestnávateľa - pravnickej osoby s právnym nástupcom a bez neho. Prevod (časti) zamestnávateľa k inému zamestnávateľovi. Prechod bez zmeny pracovných podmienok. Vnútorné organizačné zmeny.