Present state of organisational culture in Slovakia - Kachaňáková, Anna
Organizačná kultúra sa v súčasnosti stáva preferovaným subjektom v rámci rôznych koncepcií rastu efektívnosti v činnosti organizácie. Kľúčové podmienky približovania sa k úrovni rozvinutých organizácií vo svete. Zistenie súčasného stavu úrovne organizačnej kultúry a riadenia ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku.