Boj o zamestnanca - Jakubíková, Monika
Trh práce - uchádzačov málo, pracovných ponúk veľa, firmy musia doslova súperiť o získanie kvalitného zamestnanca. Aký význam a vplyv má zamestnávateľská značka, ako ju získať. Možnosti hľadania nových ľudí. Práca s ľuďmi ako dlhodobý proces.