Faktor času v práci manažéra - Šukalová, Viera
Time manažment je jednou z najdôležitejších oblastí manažmentu, ktorá sa zaoberá efektívnym plánovaním času. Vychádza z rôznych poznatkov okrem oblasti manažmentu - z psychológie, filozofie, fyziológie, sociológie či sociálnej komunikácie. Tri generácie prístupu k času. Súčasná 4. generácia organizácie času a jej hlavné črty. Čas a manažérske schopnosti. Manažér by mal samotnej práci venovať cca 20 percent času, zvyšok práce rozdeliť pracovníkom podľa ich schopností.