Transportation service system modeling for people with limited mobility - Soloshych, Oleksandr
Definovanie pojmu "dostupnosť" mestskej infraštruktúry pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohyblivosti. Základná úroveň dopravy a zlepšenie existujúcich logistických systémov pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohyblivosti. Dopravné služby a celkové náklady cestovania v logistickom systéme verejnej dopravy osôb s obmedzenou schopnosťou pohyblivosti.