Súčasné problémy volebného systému a možnosti ich celostného riešenia - Porvazník, Ján
Problémy súčasného systému volieb, obsah základných pojmov a možnosti ich riešenia s využitím modelov celostnej kompetentnosti. Prístupy k tvorbe uvedených modelov a možnosti využívania modelu ohodnocovania celostnej kompetentnosti volených politikov, riadiacich pracovníkov a zamestnancov v inštitúciách verejnej správy.