Cultural aspect of innovation strategies’ ecologization - Marekha, Iryna
Hlavné environmentálne charakteristiky a ekonomické aspekty moderných špičkových ekotechnológií. Problémy ďalšieho rozvoja svetovej ekonomiky v tradičnom technologickom a spotrebiteľskom spôsobe je pomerne problematický z dôvodu environmentálnych limitov hospodárskeho rastu.