Effect of competition among suppliers on public procurement efficiency - Janke, František
Elektronické opätovné aukcie (electronic reverse auctions – eRA) sa stávajú obľúbenými vo verejnom obstarávaní. Vplyv hospodárskej súťaže medzi dodávateľmi v rámci systému eRA. Efektívnosť výberového konania.