Po bankrotoch príde exekučná amnestia - Kláseková, Martina
Slováci majú problémy so splácaním pôžičiek, valia sa na nich exekúcie a nezamestnaným sa neoplatí začať pracovať, lebo by ich dostihol exekútor. Od marca začali platiť nové pravidlá osobného bankrotu, ktoré ho sprístupňujú aj pre bežného človeka v problémoch. Ministerka spravodlivosti L. Žitňanská by mala pripraviť ešte jednu významnú zmenu - exekučnú amnestiu. Celková zadlženosť slovenských domácností v r. 2016 bola 30,3 mld. eur.