Vědecký realismus jako kultivace ducha - Zach, Martin
Téma vedeckého realizmu v súvislosti s niektorými otázkami o pravdivosti či popretí realizmu. Zameranie sa na to, či je realizmus dobrým a či dokonca tým najlepším vysvetlením úspechu vedy. Porovnanie s antirealizmom.