Stroje budúcnosti prichádzajú - Marianyi, Peter
Nástup digitalizácie a nové poznatky z oblati piezotechniky a riadiacich softvérov. Princíp "plug and work", teda zapoj a pracuj. Nové flexibilné zariadenia výrobných liniek v zmysle konceptu Priemysel 4.0.