Abeceda zvládania námietok - Mišík, Martin
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Riešenie námietok a schopnosti obchodníka používať správnu techniku argumentovania pri odstraňovaní prekážok, ktoré bránia v uzatvorení alebo napredovaní obchodu.