Work standards in selected third party logistics operations: MTM-Logistics case study - Kopták, Michal
Použitie prípadovej štúdie MTM na ukázanie príležitostí na zvýšenie produktivity a zníženie externých nákladov. Stručný prehľad metodiky MTM ako nástroja na optimalizáciu.