Oceňovanie zásob v podvojnom účtovníctve - Adamíková, Monika
Podľa ust. § 12 ods. 1 opatrenia MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v z. n. p. sa majetok účtovnej jednotky z časového hľadiska člení na dlhodobý majetok a krátkodobý majetok. Vymedzenie a oceňovanie zásob v podvojnom účtovníctve.