Možnosti evalvácie a autoevalvácie v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Problematika hodnotenia a certifikácie cvičných firiem a požiadavky na kvalitu vyučovacieho procesu v cvičnej firme. Metódy hodnotenia práce žiakov cvičných firiem v Slovenskej republike a možnosti evalvácie a autoevalvácie v cvičnej firme v budúcnosti.