Príprava obcí na zostavenie rozpočtu na roky 2018 – 2020 - Konečná Veverková, Ingrid
Účel „Príručky na zostavenie rozpočtu na roky 2018 až 2020“ , ktorú vydalo Ministerstvo financií Slovenskej republiky vo Finančnom spravodajcovi pod č. MF/009405/2017-411 v súlade s § 14 zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p.