Práca v zahraničí - Poľsko - Hažíková, Radoslava
Poľsko a hľadanie práce. Pracovné podmienky. Skúšobná doba. Ukončenie pracovného pomeru. Podnikanie v Poľsku. Sociálne zabezpečenie v Poľsku. Zdravotná starostlivosť. Rodinné prídavky, prídavky na deti. Nezamestnanosť. Niektoré užitočné stránky.