Supervízia v boji proti mobbingu u sociálnych pracovníkov vo verejnej správe - Grigerová, Adriana
Supervízia - pojem. Funkcie supervízie. Štyri základné typy supervízie, formy supervízie. Supervízia v sociálnej práci je metódou kontinuálneho rozvoja profesionálnych schopností sociálneho pracovníka, ktoré dosahuje za pomoci kvalifikovaného supervízora prostredníctvom reflexie, podpory, superíznych metód a techník a zároveň chráni sociálneho pracovníka pred vznikom mobbingu. Mobbing na pracovisku - výskum na konkrétnych pracoviskách.