On Organisational factors that elicit managerial unethical decision-making - Lašáková, Anna
Výsledky empirickej štúdie o vnímaní vplyvu vybraných organizačných faktorov na manažérske neetické rozhodovanie, ktorá sa uskutočnila na veľkej vzorke 777 manažérov.