Výuka "informatických" předmětů na ekonomických (manažerských) studijních programech - Fiala, Josef
Súčasný stav vo výuke informatiky pre ekonomické (manažérske) odbory. Akú môžeme očakávať budúcnosť vzdelávania budúcich manažérov v oblasti IS/IT?