Tradície a premeny multikultúrnej výchovy na Slovensku - Kominarec, Igor
Multikultúrna výchova - pojem, definície. Vznik a vývin multikultúrnej výchovy vo svete. Vznik a problémy multikultúrnej výchovy na Slovensku. Perspektívy multikultúrnej edukácie na Slovensku.