Female Labour Force Participation in the EU Countries - Přívara, Andrej, 1983-
Prehľad literatúry v oblasti účasti žien na pracovnej sile. Determinanty účasti žien a jej nárastu na pracovnej sile na celom svete. Porovnanie účasti žien v škandinávskych krajinách voči krajinám V4. Porovnanie účasti mužov a žien na pracovnej sile.