Plnenie nahradzujúce vlastné zdroje spoločnosti vs sloboda financovania - Duračinská, Jana
Analýza plnenia nahradzujúceho vlastné zdroje spoločnosti ako nový inštitút slovenského korporačného práva a nové obmedzenia pri rozhodovaní o voľbe spôsobov financovania spoločnosti ako hranice slobody korporátneho financovania. Komparácia s nemeckou a rakúskou právnou úpravou. Prezentácia priesakov novej právnej úpravy aj do insolvenčného práva a súvislosti s právnou úpravou konkurzu a reštrukturalizácie.