<The> Legal status of animals in the Slovak Republic - Munk, Rastislav
Právne postavenie zvierat v Slovenskej republike. Hodnotenie právneho postavenia zvierat v Slovenskej republike a komparácia s okolitými krajinami Európskej únie. Platná právna úprava postavenia zvierat v Slovenskej republike a pohľad na nedostatočnú právnu úpravu postavenia zvierat v Slovenskej republike, so zreteľom na nutnosť prijatia legislatívnych zmien.