Prostriedky ochrany veriteľov v konkurznom a reštrukturalizačnom konaní - Smalik, Matej
Analýza postavenia veriteľov pri insolvencii ich dlžníkov v rámci konkurzného a reštrukturalizačného konania a postrehy z právnej praxe so súčasným formulovaním návrhov riešenia práva de lege ferenda.