Legislatívny vývoj v rámci obozretného podnikania bánk - Assad, Ali
Inštitucionálny dohľad nad finančným trhom v rámci EÚ. Predchádzanie krízam na mikroúrovni - krízový manažment bánk. Zavádzanie "krízovej legislatívy".