Modelling of integrated impact assessments of development strategies - Majerník, Milan, 1952-
Koncept modelu na integrované posudzovanie environmentálno-bezpečnostno-zdravotných vyplyvov. Integrácia zdravotných rizík podľa metodológie HIA (hodnotenie dopadov na zdravie (Health Impact Assessment)) do štandardizovaného procesu SEA (posudzovanie vplyvov strategických dokumentov na životné prostredie (Strategic Environmental Assessment)). Jedenásť krokov hodnotenia stretegických dokumentov.