Resumé Slovak Retail Summit 2017 - Dzurová, Mária
V Bratislave sa v dňoch 24.4.-26.4.2017 konala Medzinárodná konferencia o obchode a marketingu. Nosným heslom bolo: „Nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky“ – citát Herakleitosu z Efezu. Konferencia sa konala pod gesciou Ministerstva hospodárstva SR a Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Konferencie sa zúčastnili zástupcovia obchodných spoločností, výrobných spoločností, médií, rôznych agentúr a aj zástupcovia Ekonomickej univerzity v Bratislave. Organizátorom konferencie je INCOMA Slovakia.