Provision of investment aid in Slovak Republic - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Príspevok na teoretickej úrovni prezentuje jednotlivé formy investičnej pomoci a na základe výsledkov predchádzajúcich empirických zistení prezentuje ich preferencie a efekty. Následne kriticky hodnotí poskytovanie investičnej pomoci v podmienkach Slovenskej republiky z hľadiska jej objemu aj štruktúry v časovom období rokov 2002 – 2016.