Prípadové štúdie ako nástroj pre zvýšenie kvality prípravy budúcich učiteľov - Krpálková Krelová, Katarína
Problematika využitia prípadových štúdii v príprave budúcich učiteľov ekonomických predmetov a v doplňujúcom pedagogickom štúdiu,v záujme zlepšenia kvality vzdelávania. Príklady a využitie prípadových štúdií.