Význam evalvácie pre zvyšovanie kvality vzdelávania - Orbánová, Darina
Hodnotenie škôl v súčasnosti ako kľúčový problém školstva, ktorý vplýva na celkovú kvalitu vzdelávania. Kvalita vzdelávania a význam autoevalvácie v praxi škôl. Odporúčania na zlepšenie autoevalvácie na úrovni jednotlivých škôl i celého vzdelávacieho systému.