Rozvoj digitálnych verejných priestorov na Slovensku - Hudák, Matej, 1984-
V posledných rokoch došlo vo svete k výraznému rozvoju digitálnych verejných priestorov, ktoré sa posúvajú od miest zabezpečujúcich hlavne prístup k informačným a komunikačným technológiám a internetu k miestam poskytujúcim komplexné služby. Takýto rozvoj je badateľný aj na Slovensku, aj keď pomalším tempom. V príspevku sa autori zamerali hlavne na coworkingy, ktorých v posledných 5 rokoch na Slovensku vzniklo viac ako 30. Analýza 5 coworkingov pôsobiacich na území Košíc.