Udržateľné obchodné modely v sociálnom podnikaní: prípadová štúdia - Kita, Jaroslav
Charakterizovanie obchodného modelu z oblasti sociálneho biznisu, ktorý môže byť vhodným príkladom pre inovácie modelu podnikania smerom k novým obchodným modelom podporujúcim tvorbu viacnásobnej hodnoty.