Evaluation of corporate performance - theoretical framework - Hurný, František
Hodnotenie podnikovej výkonnosti - teoretický támec. Prístupy autorov k pojmu výkonnosť. Popis ukazovateľov, ktoré môžu byť použité na meranie výkonnosti. Strategické riadenie výkonnosti.