Uplatnenie princípov reverznej logistiky v procese spotrebiteľského správania - Fašiang, Tomáš
Princíp reverznej logistiky. Uplatnenie princípov reverznej logistiky v procese nákupného správania. Implementácia cielenej komunikačnej stratégie, zvýšenie frekvencie návštev zákazníkov, čo vyvolá zrýchlenie obrátkovosti zásob a rast tržieb.