Business performance in non-profit organizations - Lacko, Roman, 1988-
Meranie výkonnosti v neziskových organizáciách. Ukazovatele výkonnosti. 2 najčastejšie používané metódy hodnotenia výkonnosti neziskových organizácií: BSC and LFA prístupy.