Turn of the month effect on the Prague stock exchange - Árendáš, Peter, 1986-
Definícia daného efektu. Skúmanie efektu prelomu mesiaca indexom PX v rokoch 1997-2016. Vplyv tohoto efektu na výnosy a obchodovanie. Návrhy prispôsobenia stratégií.