Analýza ukazovateľa medzinárodnej investičnej pozície a jeho vplyvu na hrubý domáci produkt - Jánošová, Miroslava
Popis vývoja ukazovateľa medzinárodnej investičnej pozície a hrubého domáceho produktu v SR v priebehu rokov 2004 – 2015. Model ECM (Error correction model). Výsledky odhadnutého modelu.