Premiums and discounts of European exchange-traded funds - Chovancová, Božena
Preskúmanie prémií a zliav, za ktoré európsky kapitál obchoduje s fondmi obchodovanými na burze. Analýza ich likvidity, typu, volatility podkladových akcií a prediktívnej sily zliav a akcií.