Using predictive models to identify factors influencing market research - Labudová, Viera, 1958-
Analýzu prieskumu trhu v spoločnostiach v Slovenskej republike. Určenie relevantných faktorov vplývajúcich na prieskum trhu a kvantifikovanie ich vplyvu. Analýza údajov od 373 slovenských spoločnosti v roku 2014.