Model specifications for generating technical reserves in insurance industry - Majtánová, Anna
Poukázanie na špecifické aktivity poistných spoločností a mechanizmus tvorby rezerv. Poukázanie na význam vhodného objemu rezervy. Návrh hodnotiacieho modelu na generovanie technickej rezervy na budúce roky.